Samarbejde

Samarbejde

Partnerskab med fornemme allierede

Ingen har nogensinde haft succes alene. En stor del af Better Globe Forestry Ltd (BGF) succes ligger i dets partnerskaber med virksomheder, universiteter og lokale og internationale organisationer.

BGF arbejder sammen med mange forskellige partnere for at styre forskellige dele af sin virksomhed. BGF er et kenyansk skovbrugsfirma, og der er mange dele af deres forretning, som de aldrig kunne gøre selv. BGF er derfor stolte af at samarbejde med blandt andet følgende anerkendte virksomheder og organisationer:

 • KenGen – er den største energiproducent i Kenya, og virksomheden har samarbejdet med BGF i ​​mange år. BGF har blandt andet modtaget jord til opstart af deres produktionsanlæg til frøplanterne og kommende træforarbejdningsindustri. Til gengæld har KenGen haft fordelen ved reduceret erosion og jobskabelse for mange mennesker i forbindelse med deres dæmninger. Du kan læse mere om BGF’s træplantningsprojekt med KenGen på hjemmesiden KenGen Foundation.
 • Bamburi / Lafarge – er partner i “Schools ‘Green Initiative Challenge” med KenGen og BGF. Projektet er primært rettet mod at plante træer til miljøbeskyttelse i et område på over 500 hektar i samarbejde med mere end 1000 skoler i nogle af Kenyas tørreste områder. Du kan læse mere om samarbejdet (det er udvidet siden 2014) i denne pressemeddelse fra Lafarge.
 • KEFRI – er forkortelsen for “Kenya Forestry Research Institute” som er en kenyansk organisation, der beskæftiger sig med forskning, teknologiudvikling og spredning af viden om plantning af skov og samarbejde i Kenya. Sammen med BGF forsker de i dyrkning af Mukau-træet for at forfine og skalere processen op til et industrielt niveau.
 • Child Africa International – er den ugandiske / norske velgørenhedsorganisation, der driver flere skoler, som Better Globe kunder har været med til at finansiere byggeri og renovering til gennem salget af donationspakkerne.
 • K-Rep Bank / Sidian Bank – en kenyansk bank, der er specialiseret i mikrofinansiering. K-Rep hjælper og starter mikrokreditbanker, som vores kunder finansierer gennem donationspakkerne.
Bruno Pescheux, CEO for Bamburi, Albert Mugo, CEO for KenGen Foundation, og CEO for BGF Jean-Paul Deprins, underskriver aftalen Green Initiative Challenge den 24. juni 2015
Bruno Pescheux, CEO for Bamburi, Albert Mugo, CEO for KenGen Foundation, og CEO for BGF Jean-Paul Deprins, underskriver aftalen Green Initiative Challenge den 24. juni 2015

BGF samarbejder også med et par universiteter:

 • University of Ghent, Belgium – siden 2007 har BGF haft et partnerskab med dette universitet i Belgien, som har sendt studerende, der skriver deres speciale til Kenya i flere år. Arbejdet har fokuseret på raffinering og dyrkning af BGFs Mukau-træ (Melia volkensii).
 • Nairobi University, Kenya – i flere år har BGF arbejdet med det lokale universitet om dyrkning af Mukau-træer.
 • Makere University, Uganda – i et stykke tid har universitetet også samarbejdet om skovbrugsoperationer med BGF i ​​Uganda.

Andre organisationer som BGF samarbejder med:

 • Kenya Forestry Service (KFS)
 • The World Agroforestry Centre (ICRAF)
 • National Forestry Authority (NFA) in Uganda
 • Sawlog Production Grant Scheme (SPGS) i Uganda
 • og andre

Opspar nogle af dine penge i træer og hjælp med at reducere fattigdom

Vi inviterer dig til at gøre en forskel i Østafrika, bidrage til en bedre verden og administrere dine opsparinger på en etisk, bæredygtig og langsigtet måde. Klik på linket til vores butik og foretag et socialt ansvarligt køb i dag. Hos os er det rentabelt at gøre en forskel!

Alina Lundberg
Gothenburg, Sweden

Mig og min familie har købt træer siden 2008. Vi synes at det fantastisk, at vi kan få vores penge til at vokse, mens de gør en forskel for så mange andre mennesker. Jeg har været i Kenya selv og se plantager og skoler med egne øjne, og i dag kan jeg ikke lade være med at dele det med andre mennesker

Partners

Kontakt os

Hvis du har nogen spørgsmål eller betænkeligheder, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os på support@betterglobe.com

Træplantning reducerer klimatruslen

Det er ingen nyhed, at træer bidrager til at reducere klimatruslen. Allerede i IPCC-rapporten fra 2018 blev det oplyst, at der skulle kræves cirka 1 milliard hektar yderligere skov. Dette svarer til cirka 2 milliarder fodboldbaner med skov, eller et område på størrelse med USA. Men ifølge en ny undersøgelse fra d. 5. juli iLæs mere…