I adskillige år har vi været vært for store og vellykkede events i november måned. Dette år ønsker vi at gøre noget helt nyt og give alle vores eksisterende kunder en eksklusiv event med helt nyt dybdegående indhold.

Vi vil gerne fejre sammen med dig! Derfor inviterer vi dig til at komme og få de sidste nyheder om Better Globes udvikling i Østafrika, høre hvordan din investering skrider frem og hvordan du har indflydelse på social udvikling gennem dine økonomiske valg.

Programmet indeholder bl.a.:

Nyheder, successer og fremadrettede planer

Johan Gustafsson er entreprenøren, der har Better Globe som en af sine vigtigste forretningsområder. Han har bidraget til, at tusindvis af træer er blevet plantet, og han har også forestået besøget til virksomhederne i Kenya og Uganda denne sommer.

Johan vil fortælle dig om de praktiske forskelle, dine træer gør for mennesker og klimaet, og om de fremskridt Better Globe har gjort i det sidste regnskabsår. Du kan også høre om, hvilke planer Better Globe har for fremtiden, for samarbejdet, der gør det muligt at skabe en selvstyret raffineringsproces, vores fokus på partnerbønder og ekspansionen til Uganda.

Better Globe er en etisk og bæredygtig del af langsigtet opsparing

Jan Bolmeson er en civilingeniør, der nu har dedikeret sig til at lære svenskerne om privatøkonomi. Gennem bloggen og podcastet RikaTillsammans hjælper han titusinder af opsparere og investorer hver uge med at løfte deres opsparing til det næste niveau.

Siden 2008 har han været kunde hos Better Globe og har personligt besøg virksomhederne fem gange. Jan vil analysere investeringen i træerne, sammenligne den med andre former for opsparing og forklare, hvordan du kan bruge opsparing i træer som en del af din portefølje.

Få indflydelse på fremtiden og skab sociale fordele med penge og engagement

Lennart Göthe er virksomhedslederen, der med tiden er blevet en af Better Globes største kunder. Han var den første kunde, der rejste til Kenya i 2006 og har en lidenskab for at gøre en forskel for mennesker, miljøet og samfund.

Lennart vil tale om de seneste trends indenfor bæredygtig opsparing, impact investing og hvordan vi skaber sociale fordele ved aktivt at vælge, hvor vi placerer vores penge.

Book din plads til kundeeventet

Jeg, Cathrin Nilsson, vil sammen med mine kolleger byde dig varmt velkommen. Jeg er moderator for vores events, og jeg har været kunde hos Better Globe siden 2009. Vi håber at møde mange af kunderne til disse events i november.

Vi kan allerede afsløre, at aftenen vil indeholde mindst en virkelig fordelagtig overraskelse til alle deltagere.

Book din plads:

  • Stockholm – tirsdag, d. 6. november, 18.00 – ca. 20.00
  • Gothenburg – onsdag d. 7. november, 18.00 – ca. 20.00
  • Malmö – torsdag d. 8. november, 18.00 – ca. 20.00

Flere byer bliver måske tilføjet senere. De vil alle være tilgængelige på vores kalender.

Venlig hilsen,
Cathrin Nilsson, Moderator


Opspar nogle af dine penge i træer og hjælp med at reducere fattigdom

Vi inviterer dig til at gøre en forskel i Østafrika, bidrage til en bedre verden og administrere dine opsparinger på en etisk, bæredygtig og langsigtet måde. Klik på linket til vores butik og foretag et socialt ansvarligt køb i dag. Hos os er det rentabelt at gøre en forskel!

Skriv et svar

Ingen kommentarer