Vi har hermed glæden af at invitere alle vores trækunder til det årlige informationsmøde. Ved denne kunde event vil vi give dig information om alt det gode, dine træer bidrager til og fortælle dig om dette års vigtigste begivenheder. Vi er stolte af alt det, der er opnået.

Du vil også kunne deltage i to korte foredrag om bæredygtig og etisk opsparing og om den positive økonomiske virkning af dine trækøb. Vores opsparing har større miljømæssig indflydelse end vores bilkørsel eller f.eks. forbrug af kød. Ved at spare penge etisp, bæredygtigt og langsigtet kan vi vælge, hvad vi ønsker mere af i fremtiden.

Vi vil også gerne vise vores påskønnelse ved at matche vores normale 1 doantionspakke + 10 træer om måneden tilbud udover de 164 træer. Du vil blive tilbudt nogle bonustræer. Du er velkommen til at deltage på en af disse aftener, og du får får din billet, der er gratis.

  • Stockholm – tirsdag, d. 6. november, 18.00 – approx. 20.00
  • Gothenburg – onsdag, d. 7. november, 18.00 – approx. 20.00
  • Malmö – torsdag, d. 8. november, 18.00 – approx. 20.00

Vi håber at se dig, da vi også har en masse andre nyheder, som vi håber og tror på, at du vil sætte pris på.

Varme hilsner,
Better Globe


Opspar nogle af dine penge i træer og hjælp med at reducere fattigdom

Vi inviterer dig til at gøre en forskel i Østafrika, bidrage til en bedre verden og administrere dine opsparinger på en etisk, bæredygtig og langsigtet måde. Klik på linket til vores butik og foretag et socialt ansvarligt køb i dag. Hos os er det rentabelt at gøre en forskel!

Skriv et svar

Ingen kommentarer