Vi har hermed glæden af at invitere alle vores trækunder til det årlige informationsmøde. Ved denne kunde event vil vi give dig information om alt det gode, dine træer bidrager til og fortælle dig om dette års vigtigste begivenheder. Vi er stolte af alt det, der er opnået.

Du vil også kunne deltage i to korte foredrag om bæredygtig og etisk opsparing og om den positive økonomiske virkning af dine trækøb. Vores opsparing har større miljømæssig indflydelse end vores bilkørsel eller f.eks. forbrug af kød. Ved at spare penge etisp, bæredygtigt og langsigtet kan vi vælge, hvad vi ønsker mere af i fremtiden.

Vi vil også gerne vise vores påskønnelse ved at matche vores normale 1 doantionspakke + 10 træer om måneden tilbud udover de 164 træer. Du vil blive tilbudt nogle bonustræer. Du er velkommen til at deltage på en af disse aftener, og du får får din billet, der er gratis.

  • Stockholm – tirsdag, d. 6. november, 18.00 – approx. 20.00
  • Gothenburg – onsdag, d. 7. november, 18.00 – approx. 20.00
  • Malmö – torsdag, d. 8. november, 18.00 – approx. 20.00

Vi håber at se dig, da vi også har en masse andre nyheder, som vi håber og tror på, at du vil sætte pris på.

Varme hilsner,
Better Globe


Start opsparing i træer eller reserver en plads på et webinar

Hvis du også ønsker at deltage og gøre en god gerning, bidrage til en bedre verden og håndtere din opsparing på en etisk, bæredygtig og langsigtet måde, så brug linket nedenfor.

Du er velkommen til at læse mere her på hjemmesiden, hvis du har andre spørgsmål. Vi har en FAQ side med de 50 oftest stillede spørgsmål, og du kan naturligvis kontakte os på support@betterglobe.com.

Skriv et svar

Ingen kommentarer