Isaac var et af de første børn, der fik mulighed for at få sin skolegang betalt af Julie og Rino Solberg, grundlæggeren af Better Globe. For få dage siden blev han gift med sin Deborah, og det var planlagt, så det skete samtidig med vores gæsters ankomst.

Da Rino fyldte halvtreds for mere end 25 år siden, overvejede han sammen med sin kone, hvad de ville gøre med resten af deres liv. Julie var fuldstændig overbevist om, at hun gerne ville bruge sin tid på at hjælpe børn i sit hjemland, Uganda, og give dem en bedre start i livet. Sammen startede de velgørenhedsorganisationen Child Africa, en registreret (non-governmental organization). I løbet af årene har det hjulpet i tusindvis af børn med uddannelse og en hel ny fremtid.

Når du som kunde køber en donationspakke med træer, går en lille del af pengene til opførsel, renovering og køb af skolebygninger, hvor Child Africa driver sin virksomhed. Deres aktiviteter finansieres gennem tilskud fra deres egne sponsorer men også gennem vores donationspakke. Isaac havde mulighed for at få fordel af Child Africa allerede som barn og er nu en voksen med en uddannelse, og han ønsker at forfølge en politisk karriere for at få en positiv indflydelse på sit land.

Elisabeth at the local hairdressing salon
Elisabeth hos den lokale frisør
The Scandinavian guests
De skandinaviske gæster
The Scandinavian guests are seated
De skandinaviske gæster ved bordet
Deborah's bridesmaids
Deborahs brudepiger
The flower girls
Blomsterpigerne
Isaac and Deborah on their way out of church
Isaac og Deborah på vej ud af kirken
The red carpet at the party
Den røde løber ved festen
The guests were divided into different sections
Gæsterne blev inddelt i forskellige grupper
Isaac and Deborah
Isaac og Deborah
Thank you cards that were handed out to the guests
Takkekort, der blev udleveret til gæsterne
Wedding ceremony
Bryllupsceremonien
Rino, Isaac, Deborah and Julie
Rino, Isaac, Deborah og Julie
The cake in the background
Bryllupskagen i baggrunden
The party went on well into the night
Festen fortsatte til langt ud på natten

Opspar nogle af dine penge i træer og hjælp med at reducere fattigdom

Vi inviterer dig til at gøre en forskel i Østafrika, bidrage til en bedre verden og administrere dine opsparinger på en etisk, bæredygtig og langsigtet måde. Klik på linket til vores butik og foretag et socialt ansvarligt køb i dag. Hos os er det rentabelt at gøre en forskel!

Skriv et svar

Ingen kommentarer