Køb træer og donationspakker

Foretag et engangskøb i dag

Indtast antallet af træer og donationspakker du vil købe.

Tillykke! Med dette køb kvalificerer du dig til at tjene 20 bonustræer til en værdi af € 4.165 ekstra i estimerede afkast. Bonustræer tildeles i januar, men tæller som om de blev købt i år.

Tjen 20 bonustræer med månedlige opsparing

Antallet af træer og donationspakker, du indtaster nedenfor, er det antal, du køber månedligt fra og med , 01. Du kan når som helst slå dit månedlige køb fra på din online kundekonto.

For at optjene bonustræer skal du købe 120 træer og 12 donationspakker i løbet af et kalenderår. Hvis du vil vide mere om fordelen ved at optjene 20 bonustræer med et ekstra €4,165 i estimeret afkast, kan du besøge vores opsparings side.

Dit engangskøb og dit månedlige abonnement tilsammen er mindre end det nødvendige antal for at kvalificere dig til bonustræer. Hvis du vil sikre dig, at du er berettiget, skal du klikke på afkrydsningsfeltet ovenfor for automatisk at justere engangskøbet. Hvis du lader ordren være, kan du stadig købe de resterende træer og donationspakker inden udgangen af dette år for at kvalificere dig til 20 bonustræer.

Tillykke! Med dette køb og abonnement er du kvalificeret til at tjene 20 bonustræer i år til en værdi af € 4.165 ekstra i estimeret afkast.