Det er med stor glæde, at vi lancerer denne nye hjemmeside. I lang tid har vores mål været at kunne vise dig alle de positive ting, som din opsparing og dine træer bidrager til. De donationspakker og træer, du køber gør virkelig en stor forskel lokalt. På vores nye hjemmeside får du adgang til masser af ny information, billeder, videoer, rejsehistorier, nyheder og andre ting, som vi er stolte af og gerne vil dele med dig.

For to år siden begyndte vi at planlægge og bygge en ny hjemmeside. Vi gjorde det sammen med en af ​​vores svenske ambassadører, Green Bee AB. Vi har samarbejdet med ambassadørerne i Green Bee i mere end 10 år, og det er de ambassadører, der har besøgt vores virksomhed i Østafrika oftest. De er også en partner, vi samarbejder med. De har dokumenteret deres besøg ved at tage masser af billeder, lave interviews, skrive rejsehistorier og filme videoklip, og det er noget, vi gerne vil dele med så mange som muligt.

Efter at have haft hjemmesiden live på svensk i et år, hvor vi testede og modtog meget positivt respons, har vi nu valgt at tage det næste skridt i den retning, vi er i gang med i vores virksomhed. Vi er nu stolte over at meddele, at vi har udgivet hjemmesiden med samme udseende, indhold og struktur på følgende sprog og webadresser:

  • Engelsk – www.betterglobe.com
  • Spansk – www.betterglobe.es
  • Fransk – www.betterglobe.fr
  • Portugisisk – www.betterglobe.com.br
  • Svensk – www.betterglobe.se
  • Dansk – www.betterglobe.dk
  • Norsk – www.betterglobe.no
  • Græsk – www.betterglobe.gr

Vi tror og håber, at denne nye hjemmeside vil formidle vigtigheden af, hvad vi gør i vores virksomhed meget mere effektivt, og vi er stolte og glade for det. Vi håber at kunne præsentere flere nyheder og flere sprog inden for kort tid. Tak igen for at købe træer og donationspakker.


Opspar nogle af dine penge i træer og hjælp med at reducere fattigdom

Vi inviterer dig til at gøre en forskel i Østafrika, bidrage til en bedre verden og administrere dine opsparinger på en etisk, bæredygtig og langsigtet måde. Klik på linket til vores butik og foretag et socialt ansvarligt køb i dag. Hos os er det rentabelt at gøre en forskel!

Skriv et svar

Ingen kommentarer