Samarbejde

Samarbejde

Vi samarbejder med mange lokale partnere...

Ingen er nogensinde blevet succesrig på egen hånd. En stor del af vores succes bunder i partnerskaber med virksomheder, universiteter og lokale og internationale organisationer.

Vi arbejder sammen med mange forskellige partnere for at varetage forskellige dele af vores virksomhed. Vi er en kenyansk skovbrugsvirksomhed, og der er mange dele af vores virksomhed, vi aldrig selv kunne varetage. Vi samarbejder derfor med bl.a. de følgende firmaer og organisationer:

 • KenGen – med en simpel sammenligning kan man sige, at KenGen er det kenyanske modstykke til det svenske energiselskab Vattenfall. Det er den største energiproducent i Kenya, og vi har arbejdet sammen i mange år. Blandt andet har vi fået jord til vores kommende forarbejdningsindustri. Til gengæld har KenGen bl.a. haft fordel af mindre erosion og arbejde til mange mennesker i forbindelse med deres dæmninger. Vore respektive stiftelser arbejder sammen, og du kan læse mere om vores forskellige projekter på deres hjemmeside KenGen Foundation.
 • Bamburi / Lafarge – sammen med KenGen og Bamburi lancerede vi “Green Initiative Challenge”, er projekt der primært har til formål at plante træer på kommerciel basis på over 500 hektar. du kan læse mere om samarbejdet i denne presse meddelelse fra Lafarge.
 • KEFRI – er en forkortelse for “ Kenya Forestry Research Institute“, der er en kenyansk organisation, der beskæftiger sig med research, teknologisk udvikling og udbredelse af viden om skovplantager og samarbejde i Kenya. Sammen forsker vi i in-vitro kultivering af vores mukautræ for at forædle og opskalere processen til industrielt niveau.
 • Child Africa – er en ugandisk/norsk velgørenhedsorganisation, der driver adskillige af skolerne, som Better Globe har bygget og renoveret.
 • K-Rep Bank / Sidian Bank – en kenyansk bank, der specialiserer sig i mikrofinanciering, og som hjælper med at starte de mikrokreditbanker, vi financierer.

Bruno Pescheux, adm. dir. for Bamburi, Albert Mugo, adm. dir. for KenGen Foundation og adm. dir. for Better Globe Forestry Jean-Paul Deprins underskriver aftalen for Green Initiative Challenge d. 24. juni 2015.

Vi samarbejder også med flere universiteter:

 • University of Ghent, Belgium – siden 2007 har vi haft et partnerskab med dette universit i Belgien, der i flere år har sendt studerende, der skriver deres speciale hos os. Arbejdet har fokuseret på forædling og in-vitro kultivering af vores mukautræ.
 • Nairobi University, Kenya – i adskillige år har vi samarbejdet med det lokale universitet om in-vitro kultivering af vores forskellige træer.
 • Makere University, Uganda – vi har i nogen tid samarbejdet om skovbrug.

Andre organisationer, som vi arbejder sammen med:

 • Kenya Forestry Service (KFS)
 • The World Agroforestry Centre (ICRAF)
 • National Forestry Authority (NFA) i Uganda
 • Sawlog Production Grant Scheme (SPGS) i Uganda
 • m.fl.

Start opsparing i træer eller reserver en plads på et webinar

Hvis du også ønsker at deltage og gøre en god gerning, bidrage til en bedre verden og håndtere din opsparing på en etisk, bæredygtig og langsigtet måde, så brug linket nedenfor.

Du er velkommen til at læse mere her på hjemmesiden, hvis du har andre spørgsmål. Vi har en FAQ side med de 50 oftest stillede spørgsmål, og du kan naturligvis kontakte os på support@betterglobe.com.

Klar til at købe nogle træer?

If you also want to do good, contribute to a better world and save your money in an ethical, sustainable and long-term way, use the link below. Start saving monthly or buy single trees

Reserver din plads på webinaret

Each Tuesday evening at 8.30 pm we host a live-streamed information meeting online, where you can get more information. It is free of course, and you will be able to ask questions. Book your seat
Martin Pedersen
Lund, Sweden

For mig er Better Globe bare den type af opsparing, jeg har ledt efter. Jeg kan lade mine penge gøre noget godt for både mennesker og miljø, mens jeg får et rigtig godt afkast af pengene i lang tid. Jeg ser Better Globe som en fantastisk mulighed for, at jeg kan gå på pension tidligere

Kontakt os

Hvis du har nogen spørgsmål eller betænkeligheder, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os på support@betterglobe.com

Træplantning reducerer klimatruslen

Det er ingen nyhed, at træer bidrager til at reducere klimatruslen. Allerede i IPCC-rapporten fra 2018 blev det oplyst, at der skulle kræves cirka 1 milliard hektar yderligere skov. Dette svarer til cirka 2 milliarder fodboldbaner med skov, eller et område på størrelse med USA. Men ifølge en ny undersøgelse fra d. 5. juli iLæs mere…