I juli havde vi 20 kunder, der besøgte virksomheden i Kenya og Uganda. I to uger havde de mulighed for at besøge plantagen og arbejderne i Kiambere, kontraktbønderne i 7Forks området, bønder, der modtager mikrolån, opførte og renoverede skoler, hovedkvarteret i Nairobi og andre interessante begivenheder som at mødes med repræsentanter fra den ugandiske regering. Du kan finde de relaterede artikler her.

Da vi kun er i stand til at modtage en bus med gæster om året, sørger vi for at bede gæsterne om at dele alle deres oplevelser med os. På den måde håber vi, at du som kunde føler dig forsikret og sikker i din viden om, at de træer, du har købt, gør en stor fordel både for mennesker, lokalsamfundet og miljøet.

Nu er vi glade for at kunne invitere dig til vores rejsebeskrivelsesaften, hvor vores ambassadører, der har været med på denne rejse, vil dele deres erfaringer med dig. Se nedenfor for at finde de arrangementerne, og book din plads så hurtigt som muligt, da der er begrænsede pladser.

  • Stockholm – mandag d. 27. august 19:00 – 21:00
  • Gothenburg – torsdag d. 30. august 18:00 – 19:00
  • Malmö – tirsdag d. 21. august 19.00 – 20.00
  • Örebro – søndag d. 16. september 12:00 – 14:00
  • Jönköping – mandag d. 24. september 18:00 – 19:00

Vi håber, du sætter pris på muligheden for at få førstehåndsinformation, fotos og historier fra folk, der for nylig har besøgt vores virksomhed.

Hvis du er interesseret i at tage med os på en rejse i fremtiden, så giv os venligst besked med denne online formular.

Warm regards,
Better Globe


Skriv et svar

Ingen kommentarer