Os hos Better Globe vil gerne takke alle vores gamle og nye kunder for det forgangne år. 2017 har på mange måder været et banebrydende år for os, der arbejder med Better Globe og for Better Globe generelt.

I dette nyhedsbrev vil vi gerne tilbyde muligheden for at få mest muligt ud af, hvad Better Globe har at tilbyde. Derfor har vi samlet al den information, der er nyttig at overveje ved begyndelsen af dette helt nye år.

20 bonustræer med 100% afkast

Alle kunder, der regelmæssigt køber en donationspakke og ti træer om måneden i 2018, fra januar til december, vil modtage 20 træer i bonus ved udgangen af året. Disse bonustræer forventes at give et afkast på 34.153 €. Det er derfor det bedste arrangement for regelmæssige køb, og det er også det, der er mest gavnligt for Better Globes daglige virke.

Du indstiller dine regelmæssige køb under fanen “Produkter” efterfulgt af fanerne “Køb månedlige donationspakker” and “Buy trees monthly” i den venstre menu, hvor du er logget ind på din Better Globe konto.

En donationspakke og ti træer beløber sig til en månedlig investering på 223 €. På årlig basis, inklusive bonustræerne, vil det give dig 164 træer til en pris af 2.676 €. Afkastet fra et sådant “investeringsår” beløber sig til i alt 34.153 €. Naturligvis er det muligt at købe endnu flere træer, men bonussen forbliver den samme.

Bliv en ”Smart customer”

En anden måde at få mest muligt ud af dit engagement i Better Globe er at blive en “smart customer”. En smart customer får også en donationspakke hver måned men sikrer sig, at den er gratis. Vi synes, det er ret smart, og det er derfor, vi gerne vil fortælle dig, hvordan det fungerer.

Med din AID-kode (kundenummer), der består af 4-5 cifre, kan du danne dit eget sponsolink til Better Globes hjemmeside. Du tager Better Globes hjemmesideadresse og tilføjer “/” efterfulgt af din AID-kode. Det vil se ud som f.eks.: www.betterglobe.com/01234, men i stedet for “01234” tilføjer du din egen personlige AID-kode. Dette bliver til et sponsorlink, der knyttes til dig, og når nogen anvender dette link til at oprette en konto hos Better Globe, vil den nye kunde blive knyttet til dig.

Hvis du får mindst seks kunder, der køber donationspakker, knyttet til dig, får du din egen donationspakke gratis to måneder senere. Forsinkelsen skyldes vores 14 dages returrret.

Når kunder, der er knyttet til dig, køber månedlige donationspakker, modtager du din donationspakke gratis hver måned. Vi synes, det er smart, og det er derfor, vi kalder disse kunder for “Smart customers”.

Kunder, der knyttes til dig

De kunder, der knyttes til dig, er i reglen familiemedlemmer, børn og børnebørn, venner eller måske dit eget firma. Husk på, at du på hvert et tidspunkt af året kan hjælpe andre med at blive kunder på den måde, der er beskrevet ovenfor.

Der er imidlertid nogle detaljer, der skal overvejes. Først og fremmest lam alle, der vælger at blive kunde via dig, bruge muligheden til at få 20 bonustræer. Det er ikke noget problem, hvis de begynder deres regelmæssige køb i februar, marts eller senere. Det eneste, de skal gøre er, at dække de manglende køb tidligere i året ved at foretage yderligere køb for at kunne opnå det nødvendige antal ved indgangen til december.

Dernæst, en lidt mere kompliceret detalje er, at alle, der gerne regelmæssigt vil købe mere end 1 træ hver måned, er nødt til at aktivere det manuelt i indstillingerne, efter de er blevet registreret som kunder. De er derfor nødt til at logge sig på deres konti, gå til fanen “Produkter” og vælge menupunktet “Køb træer månedligt” og DERPÅ udfylde det antal træer, de ønsker at købe hver måned fremover. Dette skal gøres uanset antallet af træer, de købte, da de blev registreret.

Og sidst, hvis du har hjulpet nogen til at blive kunde via dit sponsorlink, og en af jer har spørgsmål eller brug for at få noget opklaret, skal I endelig ikke tøve med at kontakte vores support team. I kan komme i kontakt med os via support@betterglobe.com, og vi er altid glade for at kunne hjælpe jer. 

Hav et fantastisk 2018

Teamet hos Better Globe ønsker altid, at alle kunder føler sig velinformerede og taget sig godt af, men vi vil ikke forstyrre for meget. Vi gør vores bedste for at finde en balance, der virker for dig. Forhåbentligt synes du, denne information er brugbar, når du overvejer dine investeringer for det kommende år. 


Opspar nogle af dine penge i træer og hjælp med at reducere fattigdom

Vi inviterer dig til at gøre en forskel i Østafrika, bidrage til en bedre verden og administrere dine opsparinger på en etisk, bæredygtig og langsigtet måde. Klik på linket til vores butik og foretag et socialt ansvarligt køb i dag. Hos os er det rentabelt at gøre en forskel!

Skriv et svar

Ingen kommentarer