Overskudsdeling

Vi deler overskuddet fra træerne...

Da vi er en overskudsdrevet virksomhed, kan vi dele fortjenesten fra træerne med ejerne af træerne. Over en 20-årig periode er det forventede afkast fra et enkelt træ 208.25 €.

Som alle virksomheder har vi brug for penge til at drive vores virksomhed. Helt fra starten har vi ikke turde at være afhængige af folks goodwill og bidrag. Vi har i stedet valgt den kommercielle vej. Du køber træer fra os, vi planter dem og passer dem, indtil de fældes 20 år senere. Derpå deler vi overskuddet. Vi tjener penge, og du tjener penge. Det er en win-win. Det faktum, at det også er godt for planeten, mennesker og samfundet, er en fantastisk bonus.

Selv om mange af os forsøger at foretage økologiske valg, handle miljømærket og generelt foretage kloge og miljøbevidste valg, glemmer mange af os at tage styrken af vores opsparinger med i betragtning. På mange måder skaber og definerer penge vores fremtid, fordi de virksomheder, der modtager vores sparepenge, kan bruge dem til at udvikle og sælge flere produkter og services, der er i tråd med, hvad forbrugerne kræver.

Better Globe vil være et etisk, bæredygtig og langsigtet alternativ til traditionelle opsparing, og det har vi haft stor succes.

Forventet afkast fra hvert træ

Når du køber et træ fra os for 20 €, planter vi det, passer det, fælder det og giver dig et forudbestemt afkast af de træer, du har købt. I al sin enkelthed, fungerer det på følgende vis:

 • År 1: Du køber træet for 20 €, og vi planter det
 • År 1 – 4: Træet gror, der er intet at høste, og du får intet afkast
 • År 5 – 19: Træet er i fuld produktionsalder, og du får € 2.55 om året i 15 år
 • År 20: Træet fældes og sælges, og du får 170 €

Opsummeret ser afkastet ud som følger:

 • År 1 – 4: 0 € afkast
 • År 5 – 19: 15 år x 2.55 € = 38.25 €
 • År 20: 170 €
 • I alt = 208,25 €

Det er vigtigt i denne sammenhæng at påpege, at der ikke er nogen garanti. Det er det forventede afkast, og som med alle investeringer, er der mange ricisi involveret. Du kan læse om dem her. Imidlertid har vi historisk set hvert år betalt vores kunder i henhold til modellen ovenfor siden 2011, og alt tyder på, at vi også kan overholde disse forpligtelser i fremtiden.

Forventet afkast fra en donationspakke

En donationspakke består af:

 • To træer, som du ejer
 • To træer, der er doneret
 • 1.50 € til uddannelse
 • 1.50 € til mikrolån
 • 500 liter vand

Afkastet fra en donationspakke er dermed dobbelt så stor som for et træ, det vil sige 2 x 208.25 € = 416.50 € over samme 20-årige periode. Det procentmæssige afkast er dog lidt mindre, da donationspakken koster 59 €, men alt det gode, som donationspakken faktisk bidrager med taget i betragtning, håber vi, at du vil vælge at købe den alligevel.

Vores bedste råd: regelmæssig opsparing

Selvom det er muligt at købe et enkelt træ blot en enkelt gang og så aldrig mere, anbefaler vi regelmæssig opsparing i træer. Vi belønner også kunder, der regelmæssigt sparer op i både donationspakker og trær hvert år.

De oftest stillede spørgsmål om afkastet

Start opsparing i træer eller reserver en plads på et webinar

Hvis du også ønsker at deltage og gøre en god gerning, bidrage til en bedre verden og håndtere din opsparing på en etisk, bæredygtig og langsigtet måde, så brug linket nedenfor.

Du er velkommen til at læse mere her på hjemmesiden, hvis du har andre spørgsmål. Vi har en FAQ side med de 50 oftest stillede spørgsmål, og du kan naturligvis kontakte os på support@betterglobe.com.

Klar til at købe nogle træer?

If you also want to do good, contribute to a better world and save your money in an ethical, sustainable and long-term way, use the link below. Start saving monthly or buy single trees

Reserver din plads på webinaret

Each Tuesday evening at 8.30 pm we host a live-streamed information meeting online, where you can get more information. It is free of course, and you will be able to ask questions. Book your seat
Alina Lundberg
Gothenburg, Sweden

Mig og min familie har købt træer siden 2008. Vi synes at det fantastisk, at vi kan få vores penge til at vokse, mens de gør en forskel for så mange andre mennesker. Jeg har været i Kenya selv og se plantager og skoler med egne øjne, og i dag kan jeg ikke lade være med at dele det med andre mennesker

Kontakt os

Hvis du har nogen spørgsmål eller betænkeligheder, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os på support@betterglobe.com

Træplantning reducerer klimatruslen

Det er ingen nyhed, at træer bidrager til at reducere klimatruslen. Allerede i IPCC-rapporten fra 2018 blev det oplyst, at der skulle kræves cirka 1 milliard hektar yderligere skov. Dette svarer til cirka 2 milliarder fodboldbaner med skov, eller et område på størrelse med USA. Men ifølge en ny undersøgelse fra d. 5. juli iLæs mere…