Regelmæssig opsparing

Regelmæssig opsparing

Nøglen til succes for både dig og for os...

Som kunde hos Better Globe bestemmer du helt og holdent selv, hvornår du køber, hvad du køber og hvor meget, du køber. Dog er Better Globes model baseret på regelmæssighed.

Vi arbejder langsigtet, og det er derfor, vi er afhængige af vores kunders langsigtede engagement. At købe træer over en lang periode er ikke kun godt for os og de lokale virksomheder, det er også godt for dig. Vi har brug for det for at kunne drive vores virksomhed effektivt hele året rundt og på den bedst mulige vis, og naturligvis er der behov for vand og skoler hele året.

Vores bedste råd: regelmæssig opsparing

Ved at købe træer regelmæssigt hos Better Globe, kan du opbygge en portefølje af træer fra forskellige år, og disse træer vil gradvist give dig stadig større afkast. På den måde vil dit afkast fortsætte med at vokse og ende på det niveau, du har valgt. Efter cirka 10 år når du “break-even”, hvilket betyder, at du efter ti år får lige så meget tilbage i form af afkast, som du investerer i opsparing i træer det år.

Det betyder, at du fra det 10ende år og fremefter, kan fortsætte med at købe den samme mængde træer som tidligere, men den store forskel er, at du nu kan vælge at købe nye træer med afkastet fra de træer, du allerede ejer i stedet for at bruge flere penge.

Hos Better Globe har vi fordel af disse regelmæssige opsparinger, fordi vi kan planlægge og budgettere vores virksomhed, og derfor opfordrer vi til regelmæssig opsparing ved at belønne alle kunder, der regelmæssigt sparer 1 donationspakke og 10 træer om måneden med 20 bonus træer ved årets udgang. Den nederste linje i infografikken nedenfor viser det totale forventede afkast på opsparingen, der beløber sig til 34 153 €.

Bonustræerne giver samme afkast som de almindelige træer, hvilket med tiden gør dette alternativ til en god forretning for dig som kunde. Du kan naturligvis købe træer og donationspakker på et hvilket som helst tidspunkt af året, hvis du ikke begyndte at spare op i januar måned. For at få dine 20 bonustræer skal du købe mindst 12 donationspakker og 120 træer inden december. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud.

Hvis du køber træer efter denne model, giver det dig udover de store fordele, din opsparing bidrager med gennem donationspakkerne, en mere fordelagtig pris, end hvis du køber dem individuelt for 20 €. Prisen vil da være 16.31 € per træ takket være de 20 bonustræer.

Kontinuerlig månedlig opsparing opbygger din portefølje af træer

Det bedste du kan gøre er at spare op hver måned adskillige år i træk. Det hjælper os ikke blot til at drive en god virksomhed lokalt, det betyder også, at dit samlede årlige afkast øges for hvert år startende fra det femte år, hvor vi begynder at tilbagekøbe dine træer. Hvis du købte træer i 2019, vil du få dit første afkast i 2023 og de næste 15 år, indtil træet endelig fældes i 2038.

Hvis du også har købt træer i det følgende år, i 2020, vil du få dit første afkast i 2024 i tillæg til dit afkast for træerne købet i 2019. For hvert år, hvor du vælger at købe flere træer og donationspakker, vil du øge dit afkast på denne måde. Dette er meget let at forstå, hvis du bruger vores trækalkulator på den følgende side:

Dette forhindrer dig ikke i at købe ekstra træer, når det af forskellige årsager giver mening, for eksempel når du får penge tilbage i skat eller aktieafkast og lignende. Du kan da logge ind på din kundekonto og købe flere træer. Det ene udelukker ikke det andet.

Du kan også benytte vores trækalkulator til at se, hvad dit årlige afkast forventes at være i fremtiden. På den måde kan du finde ud af, hvor mange træer og donationspakker du er nødt til at købe baseret på, hvor meget du ønsker at modtage hvert år.

Start opsparing i træer eller reserver en plads på et webinar

Hvis du også ønsker at deltage og gøre en god gerning, bidrage til en bedre verden og håndtere din opsparing på en etisk, bæredygtig og langsigtet måde, så brug linket nedenfor.

Du er velkommen til at læse mere her på hjemmesiden, hvis du har andre spørgsmål. Vi har en FAQ side med de 50 oftest stillede spørgsmål, og du kan naturligvis kontakte os på support@betterglobe.com.

Klar til at købe nogle træer?

If you also want to do good, contribute to a better world and save your money in an ethical, sustainable and long-term way, use the link below. Start saving monthly or buy single trees

Reserver din plads på webinaret

Each Tuesday evening at 8.30 pm we host a live-streamed information meeting online, where you can get more information. It is free of course, and you will be able to ask questions. Book your seat
Lennart Göthe
Stockholm, Sweden

Jeg har købt træer fra Better Globe siden 2006. Jeg har besøgt plantagerne, og i 2008 indså jeg, at det er “for real”. Siden da har jeg købt tusindvis af træer til mig selv og min familie. I dag får både mig og min familie et betydeligt afkast hvert år

Kontakt os

Hvis du har nogen spørgsmål eller betænkeligheder, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os på support@betterglobe.com

Træplantning reducerer klimatruslen

Det er ingen nyhed, at træer bidrager til at reducere klimatruslen. Allerede i IPCC-rapporten fra 2018 blev det oplyst, at der skulle kræves cirka 1 milliard hektar yderligere skov. Dette svarer til cirka 2 milliarder fodboldbaner med skov, eller et område på størrelse med USA. Men ifølge en ny undersøgelse fra d. 5. juli iLæs mere…