Regelmæssig opsparing

Regelmæssig opsparing

Lær hvordan du kan optjene bonus træer

Som kunde hos Better Globe AS beslutter du, hvad du vil købe, og hvornår. Vi har dog oprettet et loyalitetsprogram, som alle vores kunder kan deltage i for at tjene 20 bonus-træer. En forudsigelig indkomst og en stabil pengestrøm er afgørende for os i Better Globe for at skabe social forandring i Østafrika sammen med Better Globe Forestry Ltd. (BGF). Vi har derfor skabt et stærkt incitament som en tak til vores mest loyale kunder.

Vi arbejder hen imod langsigtede mål, hvorfor vi er afhængige af vores kunders evne til at have et langsigtet økonomisk perspektiv. Fattigdomsbekæmpelse i stor skala og plantning af millioner af træer tager tid. Det kræver betydelige investeringer, der skal vokse over tid. Indtil nu har vi været den vigtigste finansieringskilde til BGF. Og det er vores kunder, der abonnerer på vores produkter og regelmæssigt sparer i træer og donationspakker, der er nøglerne til vores succes.

I Better Globe og BGF tror vi på at skabe succes for alle involverede, det være sig vores kunder, de mennesker vi støtter i Afrika eller miljøet. For vores kunder er det meget fordelagtigt at købe vores produkter regelmæssigt på grund af deres langsigtede økonomiske fordele. Men den triste kendsgerning er, at de fleste mennesker i dag ikke sparer penge op til deres fremtid.

Vores bedste råd: regelmæssig opsparing

Ved regelmæssigt at købe træer i Better Globe opbygger du en portefølje af træer fra forskellige år. Disse træer giver dig gradvist stigende afkast. På denne måde øges dit overskud og kan til sidst stabilisere sig på et niveau, som du kan vælge. Efter cirka tolv år er du break-even med dit træ køb. Med andre ord, efter tolv år har du tjent så meget i afkast fra dine træer, som du brugte på dit køb i et givet år.

Afkastprocenten på træer betyder, at du fra og med det 12. år kan fortsætte med at købe det samme antal træer som før, kun nu ved at bruge udbyttet fra dine træer i stedet for at bruge dine penge.

Vi hos Better Globe drager fordel af kunder, der regelmæssigt køber vores produkter, fordi det giver os mulighed for bedre at planlægge og budgettere vores drift. Derfor tilskynder vi regelmæssig opsparing ved at belønne alle kunder, der køber en donationspakke og ti træer om måneden i løbet af et kalenderår med 20 bonus-træer.

For at få bonus-træerne skal du købe vores produkter til detailprisen. Du kan også foretage et engangskøb for at kvalificere dig. Hvert år du køber i alt 12 donationspakker og 120 træer, kvalificerer du dig automatisk. For os som virksomhed er det imidlertid lettere at budgettere vores operationer, hvis du abonnerer på en donationspakke og ti træer hver måned. Nederste linje i infografikken nedenfor viser det forventede afkast på den foreslåede regelmæssige opsparing; med bonus-træerne er det € 34 153.

Dit forventede afkast fra træer over 20 år i vores genkøbs program

Bonustræerne giver de samme afkast som de almindelige træer, hvilket gør dette alternativ til en fremragende aftale over tid for dig som kunde. Som nævnt før kan du til enhver tid købe træer og donationspakker, hvis du ikke begyndte at spare op i januar. For at få dine 20 bonustræer skal du købe mindst 12 donationspakker og 120 træer inden december, og tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud.

Antag at du køber træer efter denne model. I så fald giver det dig, ud over de store fordele, dine opsparinger bidrager til gennem donationspakkerne, en mere fordelagtig pris pr træ end hvis du køber dem individuelt. Flere træer til en lavere pris betyder naturligvis også, at du tjener mere i afkast, samtidig med at du hjælper med at reducere ekstrem fattigdom i Østafrika.

Månedlig opsparing opbygger din træ-portefølje og økonomiske sikkerhed

Det bedste du kan gøre med os, er at opspare nogle af dine penge i træer hver måned, flere år i træk. Ikke alene hjælper dine opsparinger os med at skabe social forandring, men det betyder også, at dit samlede årlige afkast vokser hvert år, startende med det femte år, hvor tilbagekøb af dine træer starter.

Hvis du købte træer i 2020, ville du få dit første afkast i 2024 og hvert år i de næste 15 år, indtil træets fældning finder sted i 2039, hvilket vil give dig din 16. og sidste udbetaling.

Hvis du også køber træer året efter, i 2021, får du det første afkast i 2025 ud over dit afkast for træerne i 2020. For hvert år du beslutter at købe flere træer og donationspakker; øger du din fortjeneste på denne måde. Du kan se, hvordan dette fungerer, ved at prøve vores træberegner på den følgende side:

Husk, at vores loyalitetsprogram ikke forhindrer dig i at købe flere træer, når det giver mening af forskellige årsager, f.eks. som når du får en tilbagebetaling af skat eller udbytte fra aktier. Når det giver økonomisk mening for dig at erhverve flere træer, kan du logge ind på din kundekonto for at foretage dit køb. En ting udelukker ikke den anden, og jo flere træer du ejer, jo bedre er den økonomiske præstation. For ikke at glemme den enorme miljømæssige og sociale indflydelse, dine køb hjælper med at skabe.

Du kan også bruge vores træberegner til at se, hvad dit årlige afkast forventes at være i fremtiden. Eller brug den til at finde ud af, hvor mange træer og donationspakker du har brug for at købe, baseret på hvor mange penge du vil modtage hvert år. Meget forudsigelige økonomiske afkast fra træer gør det lettere end nogensinde før at forudsige, hvilken type økonomisk afkast, du gerne vil se i de kommende årtier.

Opspar nogle af dine penge i træer og hjælp med at reducere fattigdom

Vi inviterer dig til at gøre en forskel i Østafrika, bidrage til en bedre verden og administrere dine opsparinger på en etisk, bæredygtig og langsigtet måde. Klik på linket til vores butik og foretag et socialt ansvarligt køb i dag. Hos os er det rentabelt at gøre en forskel!

Gør godt, bidrag til en bedre verden og tjen penge!