Smart kunde

Smart kunde

En smart kunde får træer uden beregning

Hos Better Globe ønsker vi naturligvis, at så mange mennesker som muligt køber vores værdifulde donationspakker, og derfor har vi skabt en belønning til alle jer, der hjælper os med at få flere kunder til at købe donationspakker. Nedenfor kan du læse mere om, hvordan du som kunde kan få din egen donationspakke helt gratis.

Alle kunder har et unikt kundenummer, der kan knyttes sammen for at vise, når du har henvist en ny kunde til os. Når dine kunder køber donationspakker hver måned, kan det bidrage til, at du får din egen donationspakke gratis. At være en smart kunde er at være smart på adskillige måder.

Det er smart på den måde, at flere skoler kan bygges, flere mikrolån finansieres, der kan forandre livet for en hel landsby, og flere får også adgang til rent vand. Det er også smart, fordi flere træer doneres, og når træerne er plantet og gror, fastholder de jorden, absorberer giftstoffer i den luft, vi indånder, og de giver et afkast til den eller de personer, der får træerne.

Det er også smart, fordi det bringer dig til det punkt, hvor du ikke er nødt til at betale for den donationspakke, du alligevel ville have købt.

Vi belønner alle kunder, der skaffer os seks nye kunder, der køber donationspakker

Du kan naturligvis hjælpe os med at udbrede vores vigtige vision til hvilket som helst antal af personer, men du bliver allerede belønnet med din egen donationspakke, når du har seks kunder, der er knyttet til dit unikke kundenumer. Hver måned, når seks andre personer er knyttet til dit kundenummer, køber en donationspakke, får du en donationspakke gratis.

Den donationspakke, du får uden beregning, er ikke kun en kortsigtet besparelse på €59, det er også en langsigtet fortjeneste, da du også er berettiget til det forventede afkast på €408. Dette er vores bonussystem for kunder, også kaldet “affiliate system”, der hjælper os med at nå ud med vores vigtige budskab. Det er en mulighed, du altid vil kunne benytter, men den er ikke obligatorisk.

Hvordan fungerer det?

Alle kunder har et unikt kundenummer, et såkaldt AID nummer. Det er et femcifret nummer, men hvis du har været kunde gennem længere tid, kan det være kortere. Du kan bruge dette nummer til at knytte din konto til de kunder, der registrerer sig via det link. Uanset om du bruger www.betterglobe.com eller www.betterglobe.se, så tilføj “/” og derpå dit unikke kundenummer. For eksempel:

  • www.betterglobe.se/123456
  • www.betterglobe.com/123456

Uanset om du bruger adressen til din familie, et af dine firmaer, din ægtemand, dine børn eller hvem det måtte være, bruger du adressen med DIT unikke kundenummer. Hvis du har en ven, der bor langt væk, der er nysgerrig efter at købe træer eller donationspakker, eller hvis du bare vil fortælle nogen om Better Globe, så giv dem internetadressen med dit unikke kundenummer.

På den måde hjælper du os med at sprede det vigtige budskab, og du bliver samtidig, hvad vi kalder en “Smart customer”.

Start opsparing i træer eller reserver en plads på et webinar

Hvis du også ønsker at deltage og gøre en god gerning, bidrage til en bedre verden og håndtere din opsparing på en etisk, bæredygtig og langsigtet måde, så brug linket nedenfor.

Du er velkommen til at læse mere her på hjemmesiden, hvis du har andre spørgsmål. Vi har en FAQ side med de 50 oftest stillede spørgsmål, og du kan naturligvis kontakte os på support@betterglobe.com.

Klar til at købe nogle træer?

If you also want to do good, contribute to a better world and save your money in an ethical, sustainable and long-term way, use the link below. Start saving monthly or buy single trees

Reserver din plads på webinaret

Each Tuesday evening at 8.30 pm we host a live-streamed information meeting online, where you can get more information. It is free of course, and you will be able to ask questions. Book your seat
Martin Pedersen
Lund, Sweden

For mig er Better Globe bare den type af opsparing, jeg har ledt efter. Jeg kan lade mine penge gøre noget godt for både mennesker og miljø, mens jeg får et rigtig godt afkast af pengene i lang tid. Jeg ser Better Globe som en fantastisk mulighed for, at jeg kan gå på pension tidligere

Kontakt os

Hvis du har nogen spørgsmål eller betænkeligheder, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os på support@betterglobe.com

Træplantning reducerer klimatruslen

Det er ingen nyhed, at træer bidrager til at reducere klimatruslen. Allerede i IPCC-rapporten fra 2018 blev det oplyst, at der skulle kræves cirka 1 milliard hektar yderligere skov. Dette svarer til cirka 2 milliarder fodboldbaner med skov, eller et område på størrelse med USA. Men ifølge en ny undersøgelse fra d. 5. juli iLæs mere…