Smart kunde

Smart kunde

En smart kunde får træer uden beregning

I Better Globe ønsker vi, at folk rundt om i verden køber vores værdifulde og socialt ansvarlige donationspakker. For at hverve vores kunder til denne indsats har vi oprettet et belønningsprogram, som vores kunder kan deltage i for at få donationspakken gratis.

Smart kundebelønningsprogram

Alle kunder har et unikt kundenummer, der bliver til et referencenummer, når du har henvist en ny kunde til os. Når de kunder du har henvist køber donationspakker hver måned, kan det bidrage til, at du får din egen donationspakke gratis.

Vi mener, at dette er en smart måde at udvide bestræbelserne på at imødegå ekstrem fattigdom i Afrika. Det er smart i det omfang, det vil hjælpe med at opbygge og støtte flere skoler, finansiere flere samfundsejede mikrofinansieringsbanker og give flere mennesker adgang til rent vand. Det er også smart, fordi flere træer doneres og plantes.

Træerne, der er plantet for os i Østafrika af Better Globe Forestry Ltd., binder jorden og modvirker ørkendannelse. Træerne i donationspakken absorberer også toksiner fra luften, giver skygge og giver økonomisk afkast til de landbrugssamfund og skoler, der modtager de donerede træer.

Donationspakken er et effektivt socialt produkt, der reducerer ekstrem fattigdom over tid. Det er et smart produkt at købe og anbefale til ligesindede venner og familie, der ønsker at hjælpe med at reducere ekstrem fattigdom i Afrika. At anbefale donationspakken er også smart, fordi det kan hjælpe dig med at få din donationspakke gratis. At være en “smart kunde” er smart på flere måder.

Du får en gratis donationspakke, når du har fundet seks kunder, der også køber donationspakken

Du kan selvfølgelig hjælpe os med at sprede vores vision til alle mennesker. Men så snart du har henvist seks nye Better Globe-kunder, der køber donationspakken i en given måned, belønner vi dig med en donationspakke.

Den donationspakke, du får gratis, giver en kortsigtet besparelse på 59 €, og derudover inkluderer den en langsigtet fortjeneste. Det forventede afkast er 408,50 € (fra to træer), og du kan kvalificere dig til op til 12 gratis donationspakker om året. Ud over du øger din sociale indvirkning og kulstofudligning markant, kan det give dig yderligere 24 træer, som du kan tjene på pr. år.

Hvordan kan jeg henvise kunder til Better Globe?

Hver kunde har et unikt kundenummer, også kaldet et AID-nummer. Med dit kundenummer kan du oprette et tilknyttet link, der identificerer de kunder, du henviser til os. Det er let at oprette dit henvisningslink, også kendt som et tilknyttet link. Uanset om du bruger www.betterglobe.com eller www.betterglobe.dk, kan du blot tilføje “/” og derefter dit unikke kundenummer. For eksempel:

  • www.betterglobe.dk/123456
  • www.betterglobe.com/123456

Dette link-system er allerede på plads for alle vores kunder, så alt hvad du skal gøre er at sikre dig, at du kender dit kundenummer, skrive dit unikke link til vores websted og dele det.

Uanset om du bruger linket til din familie, en virksomhed eller organisation, din egen virksomhed, ægtefælle, børn eller hvem det end måtte være, vil de blive registreret som din kunde, hvis deres første køb foretages via dit henvisningslink. Hvis du har en ven, der bor langt væk og er nysgerrig efter at købe træer eller donationspakker eller at du vil fortælle nogen om Better Globe, så er alt hvad du skal gøre at dele linket til vores websted med dit unikke kundenummer som vist ovenfor.

Vi er taknemmelige for alle vores kunder, der taler om os og deler vores vision, og om de deltager i vores frivillige kundebelønningsprogram eller ej. Uanset hvad, så er det til stor hjælp for vores vision om at mindske ekstrem fattigdom på kontinentet og til at skabe et grønnere og sundere Afrika.

Vi håber, du vil deltage i vores bonusprogram. Det er en smart og givende ting at gøre!

Opspar nogle af dine penge i træer og hjælp med at reducere fattigdom

Vi inviterer dig til at gøre en forskel i Østafrika, bidrage til en bedre verden og administrere dine opsparinger på en etisk, bæredygtig og langsigtet måde. Klik på linket til vores butik og foretag et socialt ansvarligt køb i dag. Hos os er det rentabelt at gøre en forskel!

Gør godt, bidrag til en bedre verden og tjen penge!
Jan Bolmeson
Malmö, Sweden

For mig er Better Globe en fantastisk måde at spare op på en etisk, bæredygtig og langsigtet måde. De penge, jeg sparer, skaber fremtiden til et bedre sted for mennesker og miljø

Partners

Kontakt os

Hvis du har nogen spørgsmål eller betænkeligheder, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os på support@betterglobe.com

Træplantning reducerer klimatruslen

Det er ingen nyhed, at træer bidrager til at reducere klimatruslen. Allerede i IPCC-rapporten fra 2018 blev det oplyst, at der skulle kræves cirka 1 milliard hektar yderligere skov. Dette svarer til cirka 2 milliarder fodboldbaner med skov, eller et område på størrelse med USA. Men ifølge en ny undersøgelse fra d. 5. juli iLæs mere…