Webinar

Webinar

Better Globe Online Høst Arrangement for Kunder 2020 den 15. oktober

Vi ønsker dig velkommen til vores online Zoom-begivenhed 15. oktober som kunde og træejer. Hvis du er kunde, kan du tilmelde dig her. Eller du kan blive kunde i dag og tilmelde dig efter dit køb.

Under webinaret vil du møde Better Globe Forestry’s administrerende direktør, Jean-Paul Deprins. Han vil blive interviewet på engelsk af Better Globe-ambassadør Helena Roth.

Du får også høre fra Isabelle og Jakob Saternus (på svensk), der besøgte Better Globe Forestry i sommeren 2019. De vil fortælle dig om deres indtryk fra den rejse, de foretog, og de positive virkninger, som kunder fra Better Globe AS hjælper at skabe.

Du vil også høre om de mange nye udviklinger relateret til det eksisterende træplantningsprogram og udviklingsprogrammet til Moringa-dyrkning med partnerbønder i Uganda.

Moringa-bladene kan høstes allerede det første år og op til fire til fem gange om året, når de bliver større. Produktion af økologiske Moringa-kosttilskud vil give både landmændene og Better Globe en kontinuerlig pengestrøm gennem årene. Denne nye strategi er meget god for vores virksomheds vækst, for lokalsamfundene og for alle vores kunder.

Kunder kan klikke på dette link for at tilmelde sig online begivenheden den 15. oktober 2020, 20:00 Stockholm tid.

Cécile Tartar Jönsson
Åkarp, Sweden

Takket være Better Globe vinder alle. Børn kan gå i skole, folk får arbejde, mikrokredit og mulighed for at løfte sig ud af fattigdom og jeg som investor får penge tilbage. Alle tjener på det! Og selvfølgelig er planeten kun godt af at der plantes træer. Jeg synes, det er en fantastisk og bæredygtig forretningsmodel, som jeg virkelig vil anbefale til alle, jeg kender

Partners

Kontakt os

Hvis du har nogen spørgsmål eller betænkeligheder, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os på support@betterglobe.com

Træplantning reducerer klimatruslen

Det er ingen nyhed, at træer bidrager til at reducere klimatruslen. Allerede i IPCC-rapporten fra 2018 blev det oplyst, at der skulle kræves cirka 1 milliard hektar yderligere skov. Dette svarer til cirka 2 milliarder fodboldbaner med skov, eller et område på størrelse med USA. Men ifølge en ny undersøgelse fra d. 5. juli iLæs mere…